Tammerferret 2016

Tammerferret on Pirkanmaan alueella kesäisin vuodesta 2014 lähtien järjestetty kansainvälinen frettinäyttely, jonka järjestää Tampereen seudun fretit ry. Tulevana kesänä saamme nauttia kolmatta kertaa tästä tapahtumasta kun Tammerferret 2016 järjestetään 18.6.2016 Viialan Sampolassa (Vakkistentie 5, 37830 Viiala). Jatkamme tuttuun tapaan tuomarilla, joka ei ole ennen tuomaroinut Suomessa. Toivotammekin tervetulleeksi tuomarimme, joka saapuu Tsekeistä: Míša Novăkovă! Näyttelyssämme noudatetaan skandinaavisia näyttelysääntöjä.

Tammerferret 2016 näyttelyn frettikapasiteetti on 70 frettiä.

Ilmoittautuminen alkaa 1.2.2016 ja päättyy 18.5.2016. Ilmoittautuminen lähetetään sähköpostitse osoitteeseen tammerferret@gmail.com. Jonka jälkeen tulette saamaan vahvistusviestin ilmoittautumisestanne ja maksuohjeet.

Huomatkaa, että haluamme kampanjoida stressivapaan näyttelyilmapiirin puolesta ja toivomme, että omistajat harkitsevat sellaisien frettien ilmoittamista näyttelyymme, jotka ovat toistuvasti käyttäytyneet näyttely- ja tuomarointilanteessa stressaantuneesti ja aggressiivisesti. Vaikka tuomarimme on kokenut käsittelijä, haluamme tarjota kaikille osapuolille onnistuneen ja miellyttävän päivän!

Ilmoita seuraavat tiedot sähköpostissasi:
Omistajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
Fretin virallinen nimi ja kutsumanimi
Fretin syntymäaika
Fretin sukupuoli
Fretin leikkausstatus (leikkaamaton, implantoitu, leikattu → minkä ikäisenä)
Fretin väri, kuvio ja värikylläisyys
Fretin turkinpituus
Kasvattajan nimi ja asuinmaa
Mahdolliset valioitumistiedot

Hinnat Tampereen seudun fretit ry:n jäsenille:
1. fretti: 20 euroa
2. fretti: 15 euroa
Seuraavat fretit: 10 euroa / fretti

Hinnat muille osallistujille:
1. fretti: 25 euroa
2. fretti: 18 euroa
Seuraavat fretit: 12 euroa / fretti

Tarjoamme myös yöpymismahdollisuutta perjantaista lauantaihin (17.-18.6.) näyttelypaikallamme! Yöpyminen maksaa viisi (5) euroa ja aamupalan kanssa pakettihinnaksi tulee 10 euroa. Yöpymisestä tulee ilmoittaa meille sähköpostitse etukäteen ja majoitus tulee olla maksettuna viimeistään 4.6. Mukaan tarvitsette omat yöpymistarvikkeet.

Luo kotisivut ilmaiseksi!